We hebben alle prijzen vergeleken van alle aanbieders van de iPad 3. Via de tabel hieronder komt u bij de goedkoopste aanbieder uit! Indien u een iPad 3 met abonnement wil, ga dan naar de homepage.

?

Voor veel mensen die de iPad 3 willen kopen, is één vraag zeer belangrijk: Wat kost een iPad?

iPad 3 kopen

Sinds de lancering van deze nieuwe tablet, en eigenlijk ver daarvoor al, is er veel gespeculeerd over de specificaties en de applicaties van de iPad. Nu dit nieuwe Apple product er (eindelijk) is, weten we ook meer over de prijs.

Verschillende aanbieders, verschillende mogelijkheden

lijkt op het eerste gezicht een makkelijke vraag, maar is dat niet. Door het grote aantal aanbieders, die allemaal op hun eigen manier proberen de iPad te verkopen, lijken er soms grote variaties in de prijs te zitten. Goedkoop is de iPad in ieder geval nergens, maar dat mag je ook niet verwachten van een dergelijk top produkt.

Indien de iPad gekocht wordt in combinatie met een abonnement, is de prijs in ieder een stuk lager dan wanneer men de iPad los aanschaft. Gezien de grote variaties in abonnementen van de telecomaanbieders raden wij u aan om de aanbiedingen goed in de gaten te houden.

Losse verkoopprijzen iPad 3

De iPad 3 is net als zijn voorgangers beschikbaar in verschillende varianten en prijzen. Het instapmodel (16 GB) kost € 479,- en de 64 GB model, de meest uitgebreide versie, kost € 779,-.

Tot slot: “Wat kan ik allemaal met de iPad 3″, is echter misschien nog wel een belangrijkere vraag dan “wat kost een iPad” … want met een Retina display, quad-core grafische processor en 5 megapixel camera is dit een speeltje dat niet te versmaden is!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: -1 (from 1 vote)
Wat kost een iPad?, 7.7 out of 10 based on 3 ratings

Andere gebruikers zochten op:

Tags: , , , , , , , , ,
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>